Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Άμα το κατέχεις το προεδριλίκι!!!!

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα προτείνει τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού για νέο πρόεδρο του «τριφυλλιού». Το μόνο που απομένει πλέον είναι να επικυρωθεί η εκλογή του Νίκου Κωνσταντόπουλου στο ΔΣ που αρχίζει στις 17:00. Το σίγουρο είναι ότι ο νέος πρόεδρος θα έχει τουλάχιστον 14 ψήφους (12 του Τζίγκερ και άλλους δύο από τα αδέρφια Γιαννακόπουλους, που είναι ενήμεροι για τον νέο πρόεδρο και τον έχουν εγκρίνει).

Αυτό μάλιστα!! Είναι μια σοβαρή πολιτική κίνηση. Όχι οι μαλακίες του Κουβέλη.
Ίσως τώρα ανοίγει ο δρόμος για μια εναλλακτική συμμαχία Ανανεωτικών-Οικολόγων και Παναθηναικού Αριστερού Ομίλου (όπως φαντάζομαι ότι θα μετονομαστεί η ομάδα) μαζί μ' επιχειρηματικούς και μιντιακούς ομίλους για τη σωτηρία της πατρίδας.
Φαντάζομαι σοκ που θα 'παθε ο Βγενόπουλος!! Του κλέψαν τις ιδέες και βάλαν μάλιστα περισσότερη φαντασία. Πως θ' αντιδράσει άραγε τώρα;
Και ποια θα 'ναι η στάση Τσίπρα, ως αυθεντικού εκφραστή της λαικής παναθηναικής αριστεράς; Έκανε κι αυτός βέβαια τις μαλακίες του με το γήπεδο του Βοτανικού.
Προβληματισμός σίγουρα επικρατεί και στο στρατόπεδο Ντόρας. Αναζητούνται ήδη οι βαθύτεροι στόχοι αυτής της κίνησης και αν είναι δυνατόν να μπορέσει να χωθεί κι αυτή στο νέο πολιτικοαθλητικό σκηνικό που στήνεται.
Καλά τον Κούβελο τι τον έχει εκει πέρα; Κοιμάται ορθός; Και που να χωθεις τέτοια εποχή; Μόνο στον Πανιώνιο υπάρχουν κάτι κονέ από παλιά. Ίσως το μπάσκετ του βάζελου είναι μια κάποια λύση για τη Ντόρα, τώρα ειδικά που τους έχουν πάρει οι αγγελοπουλαίοι αμπάριζα.

Μήπως τελικά ήρθε η ώρα για τον ΠΑΟΚ να βάλει Ζουράρι για πρόεδρο και να κατεβεί ο Ζαγοράκης για πρωθυπουργός; Μήπως ήρθε η ώρα της επανάστασης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου